Tillbaka till Destination Gotland

ÖPPET FORUM – GJORT RESAN ÄNNU BÄTTRE

ÖPPET FORUM – GJORT RESAN ÄNNU BÄTTRE

För cirka 20 år sedan började vi på Destination Gotland att bygga dialog med våra passagerare genom Öppet Forum. Det har lett till många goda insikter och genomförda idéer!

När Öppet Forum startade för cirka 20 år sedan vad det ”live” – vi bjöd in våra passagerare till möten för dialog och feedback. Det började med de bofasta gotlänningarna som reser med oss, men utvecklades sedan till att inkludera även de som var fritidsboende, med möten i Stockholm. Dialogen har bjudit på både ris och ros, med många kloka tankar och förslag som gjort resan med oss ännu bättre. Tack för alla värdefulla insikter!

Christer Bruzelius, tidigare vd för Destination Gotland, berättar: ”Det var stort och smått som kom fram i dialogerna: som Varför har ni höjt priset på köttbullarna och varför har ni tagit bort pyttipannan på menyn? Men det som väckte väldigt mycket intresse var designen av våra nya fartyg. Då var det många frågor kring hur de skulle se ut och hur de skulle fungera och så vidare. Ett av många bra förslag som vi genomförde var hur husdjuren ska ha det ombord, med burar vid stolarna och tillgång till vatten till exempel”.

Idag ger sociala medier oss möjligheten att skapa en ännu närmare relation och ha en kontinuerlig dialog med alla er som reser med oss. Följ oss på Facebook och Instagram för inspo och info och kom gärna in med era tankar och feedback kring Gotlandstrafiken.

SE ANDRA ARTIKLAR

VÄRLDENS BÄSTA PLATS ATT BO, LEVA OCH VERKA PÅ

Läs mer

GOTLAND SOM DESTINATION OCH RESMÅL

Läs mer

OMBORDUPPLEVELSER PÅ VÅRA FARTYG

Läs mer